fbpx

Depilacija/Epilacija

Depilacija Sarajevo 1

Depilacija je neizostavna tehnika uklanjanja neželjenih dlačica. Prednost depilacije voskom je što koža ostaje glatka nekoliko sedmica  a nove dlačice su tanje i rjeđe u odnosu na ranije. U našem salonu uživajte uz tretman uklanjanja dlačica uz pomoć stručnog osoblja i uz minimalan osjećaj boli.  Pored depilacije, nudimo i usluge epilacije elektrolizom.

Depilacija Sarajevo 2
Depilacija nogu Sarajevo

Depilacija nogu

Kako bi ste postigli misiju glatkih nogu odaberite tretman depilacije kompletnih nogu koji će dati ljepotu vašim nogama a vas učiniti bezbrižnim na nekoliko sedmica.

Parcijalna depilacija nogu Sarajevo

Parcijalna depilacija nogu

Depilacija potkoljenica je još jedan od tretmana koji nudimo. Ovaj dio nogu je obično dio na kojem su neželjene dlačice najučestalije a mi vam nudimo trajno riješenje za ovaj problem.

Depilacija ruku Sarajevo

Depilacija ruku

Dlačice na rukama mnogima stvaraju probleme i čest su uzrok manjka samopouzdanja. Prepustite se čarima depilacije i na siguran i jednostavan način postignite rezultat nježnih i mekanih ruku bez neželjenih dlačica.

Depilacija bikini zone Sarajevo

Depilacija bikini zone

Bikini depilacija je jedan od najpopularnijih tretmana za uklanjanje dlačica sa intimne zone. U kozmetičkom salonu Sanja vršimo različite vrste depilacija bikini zone, u zavisnosti od vaše potrebe i želja i površine koju je potrebno tretirati.

Depilacija prsa Sarajevo

Depilacija prsa

Kao što ženama smetaju dlačice, tako i muškarcima dlačice predstavljaju nepoželjan dodatak na prsima. Zadnjih desetak godina muškarcisu počeli otkrivati prednosti depilacije i sve su češći posjetioci kozmetičkih salona.
Depilacija leđa Sarajevo

Depilacija leđa

Kao na prsima, tako i na leđima dlačice nisu poželjne. Moderni primjer muškosti ostao je bez ijedne dlake na tijelu. Postupak depilacije nije toliko bolan koliko svaki muškarac misli i puno je učinkovitiji od brijanja, koje nadražuje kožu, izaziva svrbež i peckanje, a dlačice za par dana ponovo izrastu. Depilacijom dlaka se čupa iz korijena, čime one postaju mekše pri ponovnom rastu.
Depilacija pazuha Sarajevo

Depilacija pazuha

Pazuh je jedna od najosjetljivijih i najnježnijih regija našeg tijela, kojoj se nalazi mreža limfnih čvorova i žlijezdi, tako da je pravilna njega pazuha od velikog značaja za naše zdravlje. Depilacija pazuha je sastavni dio ove osjetljive zone. Depilacija voskom je poprilično bolna prvih nekoliko puta, ali traje veoma kratko i rezultati su dugoročni. Nakon depilacije voskom dlačice se znatno prorijeđuju, pa nije neophodno da se primjenjuje često.
Depilacija nausnica Sarajevo

Depilacija nausnica

Neželjene dlačice uvijek predstavljaju problem, a još veći kad se one pojave iznad gornje usne. Depilacija nausnica voskom je brza i učinkovita i za par sekundi ostajete bez nepoželjnih dlačica.
Depilacija brade Sarajevo

Depilacija brade

Kako iznad usne, tako neželjenje dlačice se često pojave i na bradi. Mnoge žene se nakon 30. godine života susreću sa povećanim rastom dlačica na bradi, a neke čak i ranije.
Najlakši način da brzo i na duži period uklonimo dlačice je depilacija voskom.
Epilacija elektrolizom Sarajevo

Epilacija elektrolizom

Epilacija elektrolizom je metoda trajnog uklanjanja dlačica pomoću struje. Sonda (igla) debljine dlačice se uvlači u korijen dlake, bezbolno ulazi u poru i dospijeva do samog korijena. Pomoću elektriciteta kroz iglu dolazi do oštećenja dijela korijena dlake odgovornom za rast dlake. Prednost epilacije elektrolizom je što se tom metodom mogu ukloniti sijede i svijetle dlačice i dokazano je da daje najbolje rezultate sa najdužim efektom.

Kozmeticki salon Sanja

Naručite se
Dostupni za Vas 24 sata dnevno