fbpx

Maderoterapija

Maderoterapija 1 Sarajevo

Maderoterapija predstavlja masažu drvenim oklagijama i odličan je način za eliminaciju celulita. Ovaj način masaže je koristan protiv bola u leđima i detoksikaciju organizma. Maderoterapijom stimulišemo limfni sistem, koji je zadužen za izbacivanje toskina iz našeg tijela.

Maderoterapija 2 Sarajevo
Maderoterapija noge i gluteus Sarajevo

Maderoterapija (noge i gluteus)

Najveći problem većine žena predstavlja cululit na bedirma i gluteusu, pa se žene najčešće odlučuju na tretman maderoterapije gluteusa i nogu. Iskustva su pokazala da je ovaj način masaže nekoliko puta bolji od klasične anticelulitne masaže.

Maderoterapija cijelog tijela Sarajevo

Maderoterapija cijelog tijela

Pored što je maderoterapija odličan način borbe protiv celulita, ovaj tretman pospješuje izbacivanje toksina i viška vode iz organizma. Maderoterapija cijelog tijela donosi pravo olakšanje i užitak. 

Maderoterapija noge i gluteus 10 tretmana Sarajevo

Maderoterapija (noge i gluteus) - 10 tretmana

Pošto su prvi vidljivi rezultati nakon 4 do 5 tretmana, kod nekoga mogu biti i ranije, potrebno je uraditi seriju od 10 tretmana maderoterapije za postizanje što boljeg učinka. 

Maderoterapija cijelog tijela 10 tretmana Sarajevo

Maderoterapija cijelog tijela - 10 tretmana

Osim na bedrima i gluteusu, žene se susreću i sa celulitom na stomaku ili rukama. Maderoterapijom se može tretirati bilo koji dio tijela u borbi protiv celulita, po želji klijenta i savjetu fizioterapeuta.

Kozmeticki salon Sanja

Naručite se
Dostupni za Vas 24 sata dnevno

Instagram Kozmeticki salon Sanja Sarajevo
Facebook Kozmeticki salon Sanja Sarajevo