fbpx

Njega ruku

Manikir Sarajevo 1

Kozmetički salon Sanja zagovara lijepe i njegovane ruke, a njega noktiju je jedan od preduslova za lijep izgled ruku. Uz kvalitetne lakove i dekoraciju po vašem ukusu, vaši nokti će izgledati uredno i spremno za zvaku priliku. Ovi tretmani su dopuna tretmanu noktiju koji imate kod kuće uz garanciju kvaliteta te  pravilnog i stručnog pristupa njezi vaših ruku.

Manikir Sarajevo 2
Manikir Sarajevo

Manikir

Klasični manikir podrazumjeva oblikovanje noktiju, tretiranje zanoktica, njegu kožice oko noktiju te opuštajuću masažu ruku.

Lakiranje noktiju Sarajevo

Lakiranje noktiju

Postoji mnoštvo alternativa i boja za dekoraciju noktiju a vi možete odabrati nešto što vas opisuje. Koristimo najkvalitetnije proizvode poznatih brendova te garantujemo dugotrajnost i postojan izgled laka na noktima.

Lakiranje french Sarajevo

Lakiranje french

Uz jednostavan i uredan manikir, neizostavno je i takozvano french lakiranje noktiju koje daje noktima prirodan ali svjež i prirodan izgled. 

Trajni lak Sarajevo

Trajni lak

Ovaj posebni tretman dugotrajnim lakom (gelom) nudi mnoštvo boja, a postojan je 2-3 sedmice. Sastojci koji se nalaze u ovom jedinstvenom proizvodu štite nokte te sprečavaju listanje noktiju. Ova tehnika lakiranja na prirodne nokte, omogućava da budete bezbrižni nekoliko sedmica uz savršen izgled vaših noktiju.

Skidanje trajnog laka Sarajevo

Skidanje trajnog laka

Ukoliko ste prethodno koristili tremtman trajnog lakiranja noktiju, kod nas možete za samo nekoliko minuta ukloniti trajni lak sa noktiju.

Refleksologija (masaža) ruku Sarajevo

Refleksologija (masaža) ruku

Pritiskom na određeno mjesto na dlanu i prstima možete ublažiti bol koja Vas muči. Određene tačke na dlanu i prstima su povezane sa određenim dijelovima u tijelu koje uzrokuju bol. Potrebno je samo znati gdje i koliko pritisnuti. Dakle, stimulacijom određenih tačaka, tj. akupresurom mogu da se uklone različite tegobe i blokade i pravilnom protoku životne energije. Nervni završeci koji se nalaze na dlanovima i prstima, prenose informacije duž kičmene moždine do mozga i zatim do pojedinih dijelova tijela.

Kozmeticki salon Sanja

Naručite se
Dostupni za Vas 24 sata dnevno