fbpx

Njega nogu

Pedikir 1 Sarajevo

Većinu dana provodimo u pokretu. Ovo fizičko opterećenje kao i obuća koju koristimo može dovesti do promjena na koži nogu, te je svakodnevna njega nogu svakako preporučjiva. Kozmetički salon Sanja nudi nekoliko tretmana uz koje ćete zavoljeti izgled vaših nogu i poželjeti da ih neprestano pokazujete.

Pedikir 2 Sarajevo
Pedikir Sarajevo

Pedikir

Pedikir je tretman u kojem se njeguje koža stopala i uljepšava izgled noktiju. Tretman obuhvata kupku stopala, uklanjanje tvrde kože i oblikovanje noktiju. Nakon toga stopala se masiraju hidratantnim preparatima te je sve spremno za dekoraciju noktiju.

Medicinski pedikir Sarajevo

Medicinski pedikir

Medicinski pedikir je tretman koji za cilj nema samo uljepšavanje nego i rješenje određenih zdravstvenih problema na stopalima koji su nastali uslijed bolesti, nedovoljne njege stopala ili neadekvatne obuće. Neki od tih problema su urasli nokti, dijabetesna stopala, kurje oči, zadebljanje nokatne ploče kao i mnogi drugi problemi.

Lakiranje french Sarajevo

Lakiranje french

Uz jednostavan i uredan pedikir, neizostavno je i takozvano french lakiranje noktiju koje daje noktima prirodan ali svjež i prirodan izgled. Također, odlično pristaje uz pedikir ili medicinski pedikir.

Trajni lak Sarajevo

Trajni lak

Ovaj posebni tretman dugotrajnim lakom (gelom) nudi mnoštvo boja, a postojan je 2-3 sedmice. Sastojci koji se nalaze u ovom jedinstvenom proizvodu štite nokte te sprečavaju listanje noktiju. Ova tehnika lakiranja na prirodne nokte, omogućava da budete bezbrižni nekoliko sedmica uz savršen izgled vaših noktiju i riješimo Vaš problem. Također, odlično pristaje uz pedikir ili medicinski pedikir.

Skidanje trajnog laka Sarajevo

Skidanje trajnog laka

Ukoliko ste prethodno koristili tremtman trajnog lakiranja noktiju, kod nas možete za samo nekoliko minuta ukloniti trajni lak sa noktiju.

Refleksologija (masaža) stopala Sarajevo

Refleksologija (masaža) stopala

U stopalima se nalazi mnogo tačaka koje utiču na ravnotežu u organizmu. Pokretima i stimulacijom tih tačaka poboljšava se protok energije u tijelu i utiče se prvenstveno na probleme sa probavom i bubrezima a ovaj tretman je naročito učinkovit kod hormonalnih poremećaja.

Kozmeticki salon Sanja

Naručite se
Dostupni za Vas 24 sata dnevno